Body Mind Release Therapie

In ons leven kunnen we te maken krijgen met verschillende klachten, zowel fysiek als mentaal. Vaak gaat het na een tijdje weer beter, maar het kan ook blijven knagen. Je voelt je op bepaalde gebieden geblokkeerd, zou het graag anders willen doen maar toch lukt het niet. 

Body Mind Release helpt jou de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gericht aan te pakken. Denk bij innerlijke oorzaak aan: beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en gewoontes. Dit vormt samen onze ballast. Deze ballast bepaalt voor 95% hoe je denkt, hoe je voelt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in je leven.

Klachten waarbij BMR doeltreffend kan worden ingezet:
- Spanning en stress
- Veel fysieke – en psychische klachten
- Burn-out
- Onzekerheid
- Vermoeidheid
- Gevoel van vastzitten
- Afhankelijkheid

In een individueel traject van zeven behandelingen leer je hoe jij jouw ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens kunt terughalen.
Na ongeveer een maand volgt er nog een follow-up sessie.

Ieder dag ga je zelfstandig 10- 15 min aan de slag met het ‘huiswerk’.

Gaandeweg het traject zul je merken dat je steeds meer energie, meer fysieke- en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen ervaart.

Na acht weken sta jij letterlijk in je kracht.

 

 

Body Mind Release Therapie via het UWV

Het UWV heeft ervaren dat het voor sommige mensen nog een te grote stap is om zich weer direct op de arbeidsmarkt te begeven. Hiervoor zijn door het UWV de Modulaire re-integratiediensten en Werkfit trajecten ingesteld. Body Mind Release Nederland voert deze re-integratiediensten uit. 

Body Mind Release Nederland zegt hier het volgende over: 'Onze Body Mind Release interventiespecialisten zijn ervaren in het uitvoeren van complexe
re-integratietrajecten voor UWV en Gemeenten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, burn-out, stress, gedragsproblemen, PTSS, eetstoornissen of depressie. We coachen en begeleiden onze cliënten op betrokken wijze waarbij wij snel de innerlijke oorzaak van de klachten naar boven weten te halen. Onze focus ligt niet – meer – op praten, maar vooral op doen. Wij leren mensen niet om te gaan met hun belemmeringen maar om innerlijke oorzaak van hun levensklachten met onze eigen Body Mind Release methodiek gericht aan te pakken. Een unieke werkwijze met snelle en duurzame resultaten.'

 

Meer informatie is te vinden op de website van Body Mind Release Nederland. 

 

https://www.bodymindreleasenederland.nl/interventies-voor-uwv-en-gemeenten/