Dit ben ik 

Mijn naam is Debra van Oojen, Holistisch kindertherapeut  gespecialiseerd in HSP, Reikibehandelaar, Equine Assisted Coach (dit betekent dat ik mensen coach samen met mijn paarden) en Leerkracht in het voortgezet onderwijs.  

Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in de prachtige Achterhoek waar mijn meisjesdroom is uitgekomen: buitenaf wonen met mijn paard Jannes in de tuin. 
Eenmaal buitenaf wonend met zelfs twee paarden aan huis groeide de wens om te gaan coachen samen met de paarden. Ik volgde een prachtige, maar ook intensieve opleiding tot Equine Assisted Coach bij opleidingsinstituut de Keulseweg in Pijnacker.
In de jaren die erop volgenden ben ik mij blijven ontwikkelen. 

Ik voel mij onwijs verbonden met de natuur en de seizoenen. Alles staat zo in verbinding met elkaar. In mijn praktijk werk ik holistisch. Dit betekent voor mij dat ik kijk naar het geheel. 

In mijn vrije tijd ben ik meestal buiten te vinden. In het bos, de (moes)tuin of bij de paarden. Ook vind ik het heerlijk om te lezen, doe ik aan yoga en fiets ik veel.
In het voorjaar en de zomer ga ik heel graag samen met mijn gezin op pad met onze camper Sarah, een Mercedes busje uit de jaren '90.