Over mij 

Mijn naam is Debra van Oojen. Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in de prachtige Achterhoek. Een aantal jaar geleden ging hier een grote wens in vervulling: buitenaf wonen, vlakbij het bos met de paarden aan huis. 

Op deze heerlijke, rustige plek in de natuur is ook mijn praktijk gevestigd. Hier komen mijn passie voor paarden en liefde voor mensen samen. 

In mijn jeugd vond ik het leven niet altijd even makkelijk. Kort na de scheiding van mijn ouders overleed mijn zusje na een kort ziekbed. Mijn zogenaamde rugtas werd enerzijds gevuld met verdriet, machteloosheid en woede en anderzijds met doorzettingsvermogen, passie en liefde. 

Lange tijd was ik op zoek naar rust en balans in mijn leven, in plaats van overleven. 
Het samenzijn met paarden heeft hier een grote rol in gespeeld en is ook mijn drive geweest om mijzelf te ontwikkelen tot Equine Assisted Coach. Ik gun het namelijk iedereen om zijn mooiste leven te leven!


De reis van het leven duurt een leven lang en inmiddels ben ik ook Body Mind Release therapeut. Waar ik vond dat ik al een heel leuk leven had, leerde ik hier dat met het loslaten van mijn ballast er nog meer ruimte is voor liefde, verbinding en energie.

Dat het leven van je mooiste leven soms een uitdaging kan zijn, is mij niet vreemd. Graag wandel ik een stukje mee op jouw levenspad zodat ook jouw innerlijk vuur weer gaat branden en je met energie en twinkeling in je ogen door het leven gaat. 

'Er is niemand als jij en dat is jouw kracht!'